Patru bărbaţi, reţinuţi de Poliţie după ce au încercat să fure mai multe obiecte dintr-o gospodărie din Străşeni
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Patru bărbaţi, reţinuţi de Poliţie după ce au încercat să fure mai multe obiecte dintr-o gospodărie din Străşeni

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 47 de ani, domiciliaţi în raionul Ungheni, sunt suspectaţi de furt. Trei dintre ei au fost reţinuţi, informează Poliţia.

La jumătatea lunii ianuarie, un locuitor al satului Cojuşna a sesizat poliţia din Străşeni precum că a prins o persoană necunoscută care a pătruns în gospodăria sa, iar mai multe instrumente electrice le-a găsit în afara locuinţei.
  
În urma măsurilor speciale de investigaţie, poliţiştii au stabilit că la 15 ianuarie, suspecţii deplasându-se cu un automobil de model Volkswagen Golf spre municipiul Chişinău, s-au oprit în apropierea satului Cojuşna , unde dintr-o casă aflată în construcţie au sustras mai multe bunuri (instrumente electrice), în valoare de peste 180 de mii de lei.
  
Dar, ghinion pentru bărbaţi, în acel moment a venit stăpânul gospodăriei, astfel, suspecţii au fugit şi au aruncat în stradă toate bunurile.
 
În baza acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţii suspecţii au fost reţinuţi. Aceştia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior au fost condamnaţi pentru diverse infracţiuni ( furt în proporţii deosebit de mari, huliganism, etc.). De asemenea, toţi anterior au fost anunţaţi repetat în urmărire penală din motivul eschivării de la organul de urmărire penală.
  
În cadrul percheziţiilor la domiciliul acestora, poliţiştii au depistat şi ridicat arme de vânătoare, muniţii, diferite instrumente electrice, staţii radio, telefoane mobile, etc.
 
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar trei dintre suspecţi au fost reţinuţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă amendă de până 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.
 
Similare
RECOMANDĂRI