Serviciul Republican AVIASAN a primit  un incubator neonatal, donaţie din Italia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Serviciul Republican AVIASAN a primit un incubator neonatal, donaţie din Italia

Donaţia a fost oferită drept cadou de către Asociaţia Obştească ”Senza piu confini” (ONLUS), din Italia şi Spitalul Raional Hînceşti, care prin intermediul AO Fără Frontiere (APEDA) din R. Moldova au reuşit să aducă la bun sfârşit o parte din proiectele de colaborare.

Prezenţi la evenimentul de înmânare a incubatorului, pe teritoriul Institutului de Medicină Urgentă, preşedintele Asociaţiei, Dario Battisti alături de preşedintele AO APEDA Iurii Petcu (vicedirectorul medical SR Hînceşti), au menţionat că oferă acest cadou cu mare bucurie ştiind că va fi în beneficiul micilor pacienţi.

Directorul Institutului de Medicină Urgentă, Mihai Ciocanu şi şeful Serviciului Republican AVIASAN, Arcadie Baba au mulţumit pentru donaţia făcută şi drept mulţumire i-au asigurat pe oaspeţi că incubatorul va fi pus în lucru chiar de mâine.

”Colaborarea noastră cu Asociaţia Obştească ”Senza piu confini” (ONLUS), Italia prin intermediu Organizaţiei APEDA nu este o colaborare sporadică, noi conlucrăm permanent şi am devenit parteneri de încredere. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru cetăţenii din Republica Moldova”, a declarat directorul IMU, Mihai Ciocanu.

De la începutul anului 2020 Serviciul Republican AVIASAN a mai primit o donaţie din partea Asociaţiei ”Senza piu confini” (ONLUS) - o ambulanţă.
Similare
RECOMANDĂRI