Trafic rutier suspendat pe o stradă din Chişinău. Cum va circula transportul public
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Trafic rutier suspendat pe o stradă din Chişinău. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 10.09.2021 - 26.09.2021 va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Badiu, tronsonul cuprins între str. Doina şi str. Magda Isanos.

Potrivit autorităţilor municipale, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparaţie a traseului termic pe strada Vasile Badiu.

Pe perioada efectuării lucrărilor menţionate, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

AUTOBUZE:

Traseul rutei nr. 10 se modifică, în direcţia s. Grătieşti - de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina şi în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, Calea Orheiului şi în continuare pe traseul stabilit.  

MICROBUZE:

Traseul rutei nr. 132 se modifică, în direcţia spre str. Doina - de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina şi în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe str. Doina pe străzile Andrei Lupan, Calea Orheiului şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 184 se modifică, în direcţia spre str. Doina - de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, Doina, Vasile Vadiu; retur: de pe str. Vasile Badiu pe străzile Doina, Andrei Lupan, Calea Orheiului şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Similare
RECOMANDĂRI