Transportul de mărfuri de mare tonaj spre Giurgiuleşti, restricţionat
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Transportul de mărfuri de mare tonaj spre Giurgiuleşti, restricţionat

Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor” informează că, în procesul de implementare a Contractului privind reabilitarea drumului M3 Chişinău Giurgiulesti, a intervenit necesitatea de a devia temporar traficul de camioane cu masa totală mai mare de 8 tone de pe traseul M3 pe trasee alternative.

Potrivit instituţiei, specificul execuţiei lucrărilor de excavare intre 2 şi 4 m adâncime în câteva sectoare nu permite execuţia lucrărilor de construcţie în paralel cu traficul greu, respectiv a fost primită aprobarea privind devierea temporară a traficului din partea Inspectoratului National de Securitate Publică a IGP si din partea Beneficiarului drumului M3, Administraţia de Stat a Drumurilor.

În acest context, companiile de transport cu rute spre Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti sau vama Giurgiuleşti şi alţi transportatori sunt solicitaţi să respecte restricţiile temporare aplicate pe două sectoare: M3 km 165+800 – 171+200 (între vama Vulcăneşti şi or. Vulcăneşti) şi M3 km 179+650 – km 190+750 (M3 or. Vulcăneşti – R32 s. Slobozia Mare). 

Conform planului de deviere a traficului, pe traseul M3 şi pe traseele alternative R34 si R32 vor fi montate indicatoare temporare de semnalizare. Suplimentar vor fi implicaţi muncitori rutieri şi se va solicita suportul echipelor de patrulare ale IGP. Durata devierii temporare este estimativ de 2.5 luni, începând cu 26.04.2022. 
 
Similare
RECOMANDĂRI