Un bărbat a rămas fără automobil, în urma controlului de frontieră. El a încercat să introducă în R. Moldova o maşină cu nereguli
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un bărbat a rămas fără automobil, în urma controlului de frontieră. El a încercat să introducă în R. Moldova o maşină cu nereguli

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au demarat cercetări pe numele unui conaţional care a încercat să revină în R Moldova cu un mijloc de transport al cărui număr de caroserie era modificat. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei de 09 septembrie curent.

Bărbatul de  41 de ani, originar din raionul Glodeni, s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în Republica Moldova. Acesta se întorcea din Lituania la volanul unui automobil înmatriculat în străinătate. 

În timpul verificărilor, poliţiştii de frontieră au observat unii indici necaracteristici referitor la numărul caroseriei, şi anume gravarea neuniformă a simbolurilor.

La audieri, conaţionalul a declarat că a procurat maşina în Lituania pentru o persoană care a comandat acest model de autoturism. Cât priveşte cele depistate în punctul de trecere, nu cunoaşte nimic.
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare a ilegalităţii. Automobilul a fost indisponibilizat până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică, iar în dependenţă de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

Similare
RECOMANDĂRI