VIDEO. Un bărbat din Durleşti riscă până la 15  ani de închisoare pentru circulaţia şi consumul ilegal de droguri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat din Durleşti riscă până la 15 ani de închisoare pentru circulaţia şi consumul ilegal de droguri

Un bărbat de 49 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi organizat o speluncă unde se consumau droguri, în apartamentul în care locuieşte, din oraşul Durleşti, municipiul Chişinău.

Activitatea ilegală a suspectului a fost demascată ieri, 22 noiembrie, de ofiţerii Direcţiei investigaţii criminalitate organizată a INI, în comun cu ofiţerii de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliţie Buiucani, sub conducerea Procuraturii sectorului Buiucani. 
  
Ca urmare a percheziţiei, la domiciliul bănuitului poliţiştii au ridicat mai multe vase şi pachete în care se afla substanţă vegetală în cantităţi mari, cu miros specific de marijuana şi un dispozitiv pentru consumul de droguri. Drogurile au fost ridicate, sigilate şi transportate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.
 
Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore şi este cercetat penal pentru „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora în scop de înstrăinare în proporţii deosebit de mari”. Conform legislaţiei în vigoare, suspectul riscă închisoare de la 7 la 15 ani. În continuare se întreprind măsuri de investigaţie şi urmărire penală pentru a stabili toate circumstanţele şi persoanele implicate.

Similare
RECOMANDĂRI