Sursa foto:Politia Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat riscă până la patru ani de închisoare pentru furtul unui automobil pe care l-a dus ulterior la metal uzat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, locuitor al municipiului Chişinău, a fost reţinut de ofiţerii secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului de Poliţie Centru, pentru furtul unui automobil de model „Avia A21F“.

Inspectoratul de Poliţie Centru, a fost sesizat  prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat comunicând că de pe teritoriul hotelului „Struguraş”, şos. Hînceşti, i-a fost sustras automobilul.

La faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către bărbat la suma de 50 000 lei.

Pe caz a fost dispusă pornirea unei cauze penale în baza art. 186 C.P.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală suspectul în comiterea infracţiunii a fost reţinut şi escortat la inspectorat. În cadrul acţiunilor procesual penale acesta a recunoscut că a sustras automobilul şi l-a dus la metal uzat, obţinând un profit în sumă de 10 000 lei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracţiune care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI