Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un tânăr din R. Moldova riscă până la 15 ani de închisoare pentru vătămare corporală. Ar fi bătut o femeie, care ulterior a decedat la spital

Pe data de 27 iunie a anului curent, angajaţii din cadrul I.P Buiucani al DP a mun.Chişinău, au înregistrat o informaţie precum că, la Institutului de Medicină Urgentă din mun.Chişinău, a fost internată o femeie în vârstă de 28 de ani, cu contuzie cerebrală gravă, cea din urmă fiind depistată inconştientă pe o stradă din Chişinău.

Ulterior, pe 27 septembrie victima a fost transferată în IMSP Căuşeni pentru continuarea tratamentului, iar peste câteva zile, aceasta a decedat în spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform articolului 151 alin (4) Cod Penal al RM, iar în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către Ofiţerii de Investigaţii ai Secţiei de Investigare Infracţiuni Grupa Crime Grave a IP Buiucani, împreună cu ofiţerii de investigaţii al DP mun.Chişinău, a fost stabilită şi reţinută persoana bănuită de comiterea infracţiunii.

Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani.  Acesta a fost reţinut şi escortat la IP Buiucani, pentru a fi audiat. Tânărul şi-a recunoscut vina, declarând că în rezultatul unui conflict a lovit victima de mai multe ori, ulterior aceasta a căzut lovindu-se în regiunea capului. Pentru infracţiunea comisă, individul riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Similare
RECOMANDĂRI