Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

2018, anul nunţilor în lumea celebrităţilor. Printre cei care s-au căsătorit: actriţa Pryanka Chopra, prinţul Harry şi cântăreţul Justin Bieber

2018 a fost bogat în nunţi în lumea celebrităţilor. Şi-au găsit jumătatea nume grele din showbiz - între ei Justin Bieber, Pryanka Chopra, Hugh Grant - dar nunta anului a fost, fără discuţie, cea a cuplului Meghan Markle-prinţul Harry.

Pryanka Chopra, fotomodel, actriţă, cântăreaţă din India, dar celebră în toată lumea, s-a căsătorit cu Nick Jonas, cântăreţ american, mai mic decât ea cu 10 ani. Spectaculoasa nuntă, la care Pryanka a purtat o creaţie semnata Ralph Lauren, cu un voal de 22 de metri, a durat ca-n povesti, 3 zile şi 3 nopţi.

Bună prietenă a Pryankai, Meghan Markle s-a măritat în primăvară cu prinţul Harry.

Chiar dacă talentul lui muzical e contestat de mulţi, Justin Bieber era unul dintre cei mai vânaţi artişti ai momentului. Fanele au fost dezamăgite când s-a aflat că Justin i-a jurat dragoste pe viaţă fotomodelului Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. Cei doi s-au căsătorit în secret, la primărie, dar nunta încă nu a avut loc.

La 57 de ani, Hugh Grant şi-a găsit, în sfârşit fericirea. N-a mai fost niciodată căsătorit până acum, dar, în 2018, Hugh Grant a intrat în rândul lumii şi i-a spus DA suedezei Anna Eberstein, cu care are 3 copii.

Similare
RECOMANDĂRI