Şase ani cu TVR MOLDOVA. Mesajul echipei de la ştiri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şase ani cu TVR MOLDOVA. Mesajul echipei de la ştiri

La 1 Decembrie 2013, după o absenţă de 7 ani, Televiziunea Română a revenit în Republica Moldova. În cei 6 ani de la relansarea postului, echipa Studioului TVR din Chişinău a fost permanent prezentă şi a transmis evenimente de anvergură, a realizat ediţii speciale şi campanii de promovare a tradiţiilor, obiceiurilor şi valorilor româneşti şi europene.

STELA DĂNILĂ, prezentator Telejurnal TVR MOLDOVA: TVR MOLDOVA înseamnă calitate, profesionalism şi imparţialitate. Pentru mine, ca jurnalist, este o adevărată onoare să fac parte dintr-o echipă de oameni buni, care au acelaşi scop comun: să promoveze valorile româneşti şi europene, devenind un reper de corectitudine pentru piaţa media din Republica Moldova. Zi de zi încercăm să arătăm viaţa aşa cum este ea şi să intervenim acolo unde ne stă în puteri şi competenţe. Încurajăm oamenii să devină eroii ştirilor noastre, pentru că asta se face la TVR MOLDOVA: reportaje oneste şi autentice, dezbateri libere şi campanii de impact.


VICTORIA COLESNIC, prezentator Telejurnal TVR MOLDOVA: TVR a revenit în Republica Moldova în momentul în care propaganda rusă îşi atingea apogeul, iar presa aservită politic punea stăpânire pe spaţiul informaţional din dreapta Prutului. Astfel, TVR MOLDOVA devine o ancoră în peisajul media extrem de agitat. Încrederea într-un produs media este esenţială, iar TVR MOLDOVA a devenit, în această scurtă perioadă de timp, un brand, asociat cu profesionalismul şi corectitudinea, prin oferirea informaţiilor echidistante, imparţiale şi respectând pluralismul de opinie. Sunt convinsă că TVR MOLDOVA va rămâne în continuare credibil, promovând adevăratele valori. La mulţi ani, TVR MOLDOVA!

VICTORIA OCARĂ, prezentator Telejurnal TVR MOLDOVA: Revenirea în spaţiul dintre Prut şi Nistru a Televiziunii Române a fost aşteptată şi salutată de oamenii care îşi doreau să vizioneze ştiri şi emisiuni într-o limbă română curată. A fost o revelaţie pentru telespectatori pentru că TVR MOLDOVA înseamnă istorie, cultură, spiritualitate românească. Pentru că TVR în Republica Moldova înseamnă mai mult decât o televiziune, e o necesitate stringentă! Prin TVR MOLDOVA ne recunoaştem şi ne preţuim identitatea, ne mândrim că suntem parte a aceleiaşi istorii, avem o cultură şi tradiţii unice. La mulţi ani, dragă TVR MOLDOVA, mă bucur enorm pentru că exişti!

ILEANA PÂRGARU, moderator Punctul pe AZi: Odată cu revenirea Televiziunii Române în casele basarabenilor, a revenit o sursă importantă de informare care promovează valorile româneşti şi europene, limba română corectă, au revenit standardele ridicate în jurnalism impuse de Societatea Română de Televiziune. În cei 6 ani de la lansare, TVR MOLDOVA a demonstrat că este una dintre puţinele televiziuni din ţara noastră care reflectă obiectiv şi imparţial realitatea. Îi doresc să rămână la fel, mulţi ani de acum încolo!

VITALIE GUŢU, producător Ştiri TVR MOLDOVA:
TVR MOLDOVA este un produs media care de 6 ani stabileşte normele şi obiectivele unui jurnalism de calitate în spaţiul mediatic din Republica Moldova, o perioadă în care a promovat valori, standarde şi oportunităţi pentru fiecare categorie socială. 6 ani este şi un test pentru jurnaliştii care activează la TVR MOLDOVA - un test care trebuie susţinut în faţa telespectatorilor. Să ne facem munca onest şi cu responsabilitate, dar cel mai important, să aducem elemente inovatoare, care să ne ţină în pas cu tendinţele media internaţionale.


VASILE MUNTEANU, coordonator Ştiri TVR MOLDOVA: TVR MOLDOVA, în cei 6 ani de la revenirea în spaţiul dintre Prut şi Nistru, a crescut frumos şi profesionist. A devenit un post de televiziune model, un reper în spaţiul mediatic al Republicii Moldova, care informează obiectiv, echidistant şi corect oamenii, dar îşi onorează cu brio şi misiunea de a educa şi culturaliza societatea. Prin apariţia unor producţii de excepţie care vizează istoria, limba, tradiţiile şi cultura comună a românilor de pe ambele maluri ale Prutului, este o punte solidă între cele două state româneşti. Vom continua să muncim cu aceeaşi dedicaţie şi demnitate. La Mulţi Ani statornici în Republica Moldova, TVR MOLDOVA!
Similare
RECOMANDĂRI