Dorin Chirtoacă: „Nu am concurenţă în aceste alegeri”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dorin Chirtoacă: „Nu am concurenţă în aceste alegeri”

Nu am concurenţă în aceste alegeri, singurul concurent al meu fiind percepţia formată asupra activităţii mele. Declaraţia aparţine preşedintelui Partidului Liberal Dorin Chirtoacă şi a fost făcută la lansarea în campania electorală pentru funcţia de primar al capitalei.

„Percepţia a fost formată prin intermediul zvonurilor, discreditărilor, minciunilor, prin intermediul televiziunilor cumpărate. În România, de exemplu, eu aş câştiga din primul tur”, a spus Dorin Chirtoacă.

În lansarea care a avut loc la statuia lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din capitală, preşedintele liberal a declarat că a pornit ofensiva pentru adevăr, pentru demnitate, pentru parcursul european ireversibil şi pentru reîntregirea neamului românesc. „Noi ne propunem să schimbăm starea de lucruri şi să ducem până la capăt schimbarea începută de noi în 2007”, a spus preşedintele liberal.

Dorin Chirtoacă a menţionat că în anii când a fost primar a adus 252 de troleibuze la standarde europene, a reconstruit Parcul Valea Morilor, a construit prima stradă pietonală din Chişinău. „Am obţinut finanţare de la BERD, BEI şi UE de 25 milioane Euro pentru rezolvarea problemei deşeurilor solide şi am reuşit finanţarea cu 25 milioane de euro pentru izolarea termică a şcolilor, grădiniţelor şi blocurilor locative”, a enumerat Dorin Chirtoacă ca realizări ale sale în timpul cât a deţinut mandatul de primar al capitalei.

Dorin Chirtoacă a precizat că trebuie pornite proiecte pentru rezolvarea problemelor curente ale capitalei. „Ne propunem să facem un audit şi un control financiar la toate subdiviziunile primăriei cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, a spus preşedintele PL.

Printre priorităţi, Dorin Chirtoacă a menţionat că trebuie duse până la capăt proiectele europene existente, trebuie luate măsuri pentru fluidizarea traficului din capitală şi consolidarea capacităţii de intervenţie în cazuri de dezastre naturale.
Similare
RECOMANDĂRI