Opinie: Chişinău le va obţine pe toate atunci când va deveni un oraş românesc şi a doua capitală românească
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opinie: Chişinău le va obţine pe toate atunci când va deveni un oraş românesc şi a doua capitală românească

Oraşul Chişinău este aşa cum vrem să-l vedem şi merită mult mai mult decât are acum, dar le va obţine pe toate atunci când va deveni un oraş românesc şi a doua capitală românească. Este opinia exprimată de Corneliu Pântea, la dezbaterile de la TVR MOLDOVA.

Candidatul USB, Valeriu Munteanu, spune că avem cele mai proaste drumuri din Europa, iar la pachet cu drumurile vin şi trotuarele.

„Este complicat să faci acest lucru în Chişinău. Avem nevoie de finanţări foarte mari, dar banii vin din Europa, România”, a menţionat Munteanu.

Vlad Ţurcanu a declarat că eliminând corupţia, în Chişinău, lucrurile pot fi remediate.

„Rezolvarea unor probleme nu trebuie inventată. Ce ţine de infrastructură, lucrurile se pot rezolva. Condiţia este ca la conducere să fie oameni bine intenţionaţi. În ultimii ani, lucrurile au fost trimise într-o zonă a haosului”, a menţionat Ţurcanu în platoul TVR.

Corneliu Pântea, reprezentant al candidatului Octavian Ţîcu, consideră că oraşul Chişinău are nevoie de un nou plan urbanistic care să stopeze construcţiile ilegale, iluminarea trecerilor de pietoni, comasarea direcţiilor de profil şi construcţia unei noi staţii de epurare.
Similare
RECOMANDĂRI