Partidul Politic „Partidul Nostru”, lider la cheltuieli în campania electorală locală
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Politic „Partidul Nostru”, lider la cheltuieli în campania electorală locală

Partidul Politic „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi este lider la capitolul cheltuieli în campania electorală pentru scrutinul local din 20 octombrie.

Astfel, potrivit site-ului alegeri.md, partidul lui usatîi a cheltuit până la 4 octombrie peste 4 milioane 113 mii de lei având venituri de peste 4 milioane 417 mii de lei. pe locul noi este Partidul Şor cu cheltuieli de 4 milioane 72 de mii de lei şi venituri de 4 milioane 89 de mii de lei.

PSRM a cheltuit peste 3 milioane 300 de mii de lei, având venituri de aproape 6 milioane şi jumătate de lei. Blocul ACUM PPDA şi PAS a 1 milion 866 de mii de lei reuşit să acumuleze peste 1 milion 900 de mii de lei. Democraţii raportează venituri de 1 milion 306 mii de lei şi cheltuieli de 1 milion 225 de mii de lei.

Partidele cu cele mai mici încasări şi cheltuieli sunt Mişcarea Profesioniştilor “Speranţa-Надежда” cu 2500 de lei, ,Partidul Stînga Europeană cu 2200 de lei, Acţiunea Democratică cu 7200 de lei, Partidul Forţa Nouă şi Ecologiştii cu venituri de la 33 la 86 de mii de lei.

Partidele politice au folosit majoritatea resurselor pentru cheltuieli de publicitate şi materiale promoţionale de campanie electorală.
 
Similare
RECOMANDĂRI