PUNCTUL PE AZI

PUNCTUL PE AZI

Emisiunea „Punctul pe AZi” face parte din tronsonul de ştiri şi dezbateri realizat de jurnaliştii TVR MOLDOVA. La pupitrul emisiunii se află jurnaliştii Irina Bejenaru şi Vasile Munteanu, iar prioritatea lor şi a invitaţilor lor este să nu rateze niciun eveniment important din Republica Moldova.

“Punctul pe AZi” este un talk show realizat în direct, la Chişinău în care sunt analizate principalele evenimente politice, economice şi sociale ale zilei, în context local, regional şi european.

Irina Bejenaru este în presă din anul 2012. Pentru ea TVR MOLDOVA a devenit o alternativă de jurnalism credibil şi profesionist.

„Eu, împreună cu o mână de oameni am făcut primele ştiri marca TVR MOLDOVA, iar din 2014 încoace am muncit ca spectacolul ştirilor bine făcute să ajungă în casele basarabenilor. Anul 2017 a venit cu o nouă provocare, „Punctul pe azi”! O emisiune care descoase fir cu fir toate problemele politice şi sociale din Republica Moldova. Să moderez această emisiune e o responsabilitate în faţa societăţii însetate de adevăr”, spune Irina Bejenaru.

Colegul ei de emisiune, Vasile Munteanu, este licenţiat în jurnalism, profesie la care a visat  încă, din clasa a VII-a. Prima experienţă în televiziune a fost la postul Moldova 1. În 2015, a luat, deocamdată, cea mai grea şi responsabilă decizie. Vasile Munteanu s-a alăturat familiei TVR, echipei TVR MOLDOVA, în care se regăseşte aproape perfect, alături de oameni dragi şi profesionişti desăvârşiţi. „TVR MOLDOVA este unul din puţinele posturi tv din stânga Prutului care aduce în casele oamenilor informaţii obiective şi echidistante, acesta fiind şi rolul instituţiilor media – de a informa şi forma corect societatea”, spune Vasile Munteanu.