PUNCTUL PE AZI

PUNCTUL PE AZI

Emisiunea „Punctul pe AZi” face parte din tronsonul de ştiri şi dezbateri realizat de jurnaliştii TVR MOLDOVA. La pupitrul emisiunii se află Mădălin Necşuţu şi  Vasile Munteanu iar prioritatea lor şi a invitaţilor este să nu rateze niciun eveniment important din Republica Moldova.

“Punctul pe AZi” este un talk show realizat în direct, la Chişinău în care sunt analizate principalele evenimente politice, economice şi sociale ale zilei, în context local, regional şi european.

Emisiunea este difuzată de luni până vineri începând cu ora 19.00.

Mădălin Necşuţu prezintă ediţiile de luni, marţi şi miercuri ale emisiunii „Punctul pe AZi”, difuzată de luni până vineri, de la orele 19:00, în direct, pe TVR MOLDOVA.

Mădălin Necşuţu: „Televiziunea Româna a fost mereu un etalon în ceea ce priveşte calitatea produselor sale media. Astfel, am decis să accept o nouă provocare de a lucra şi în televiziune după mai bine de 15 ani de presă scrisă. Întotdeauna am reacţionat pozitiv la provocările carierei, aşa că sunt sigur că şi această experienţă va fi una de bun augur atât pentru mine, cât şi pentru TVR Moldova”.

Are studii în istorie şi diplomaţie. A absolvit Universitatea „Dimitrie Cantemir”, facultatea de istorie, Universitatea Bucureşti. Are diplomă de master în Relaţii Internaţionale. Şi-a făcut studiile postuniversitare în diplomaţie. Este doctorand în istorie, Universitatea de Stat de la Chişinău. Burse şi stagii de pregătire în jurnalism în SUA, Europa şi Orientul Mijlociu.

Lucrează ca jurnalist pe domeniul politic şi investigaţii din 2006. 

Vasile Munteanu, prezintă ediţiile de joi şi vineri, este licenţiat în jurnalism, profesie la care a visat  încă, din clasa a VII-a. Prima experienţă în televiziune a fost la postul Moldova 1. În 2015, a luat, deocamdată, cea mai grea şi responsabilă decizie. Vasile Munteanu s-a alăturat familiei TVR, echipei TVR MOLDOVA, în care se regăseşte aproape perfect, alături de oameni dragi şi profesionişti desăvârşiţi.

„TVR MOLDOVA este unul din puţinele posturi TV din stânga Prutului care aduce în casele oamenilor informaţii obiective şi echidistante, acesta fiind şi rolul instituţiilor media – de a informa şi forma corect societatea”, spune Vasile Munteanu.
 


RECOMANDĂRI