Ajax, Bayern, Real, AS Roma, Manchester City, Manchester United şi Juventus, calificate în optimile Ligii Campionilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ajax, Bayern, Real, AS Roma, Manchester City, Manchester United şi Juventus, calificate în optimile Ligii Campionilor

Ajax, Bayern, Real Madrid, AS Roma, Manchester City, Manchester United şi Juventus s-au calificat, marţi, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după meciurile din etapa a cincea a grupelor.

Ajax a învins-o în deplasare pe AEK Atena cu 2-0 şi a trecut de grupele Champions League în premieră după stagiunea 2005-2006.

Real Madrid şi AS Roma au obţinut calificarea după victoria reuşită de Viktoria Plzen la Moscova. Real, deţinătoarea trofeului, a câştigat grupa după ce s-a impus cu 2-0 în Cetatea Eternă, prin golurile marcate de Bale şi Lucas Vazquez. Turcul Cengiz Under a ratat o ocazie uriaşă în finalul primei reprize, la 0-0.

Bayern şi-a asigurat prezenţa în optimi după ce a surclasat-o cu 5-1 pe Benfica, Robben şi Lewandowski reuşind duble pentru bavarezi. Polonezul a ajuns la 51 de goluri marcate în Champions League.

Manchester City a obţinut remiza la Lyon, după ce a fost condusă de fiecare dată prin golurile lui Cornet. Pentru ''cetăţeni'' au punctat Laporte şi Aguero.

Şahtior Doneţk a smuls victoria în Germania, 3-2 cu Hoffenheim, prin golul lui Taison din prelungiri. Campioana Ucrainei a condus cu 2-0 după primul sfert de oră, Hoffenheim a egalat, dar oaspeţii au reuşit să câştige şi să rămână în cărţi pentru calificare.

Manchester United a câştigat in extremis cu Young Boys Berna, 1-0, prin golul lui Fellaini din min. 90+1.

Juventus s-a impus la limită, 1-0 cu Valencia, prin golul lui Mandzukic, la care Cristiano Ronaldo a avut o contribuţie majoră.
Similare
RECOMANDĂRI