Ediţia a 4-a Olympic EcoFest organizată sâmbătă la Chişinău
Sursa foto:ipn.md Vizualizari:

Ediţia a 4-a Olympic EcoFest organizată sâmbătă la Chişinău

Ediţia din acest an a evenimentului Olympic EcoFest se va desfăşura sâmbătă, 29 septembrie, în parcul Valea Morilor din Chişinău. În această perioadă, în premieră are loc şi Săptămâna Europeană a Sportului.

„Am îndemnat federaţiile şi cluburile sportive să organizeze în această perioadă mai multe evenimente sportive. Săptămâna se va încheia cu evenimentul EcoFest, care este o sărbătoare a sportului”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă secretarul de stat pe domeniul sportului din cadrul Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Radu Rebeja.

Organizatorii Olympic EcoFest îşi propun educarea ecologică a chişinăuenilor, promovarea sportului şi a educaţiei cu privire la mediul înconjurător, subliniind angajamentul organizaţiilor sportive pentru soluţionarea problemelor de ecologie.

Tradiţional, la Olympic EcoFest, sunt implicate mai multe federaţii. „Competiţia devine din ce în ce mai bună. Voi participa cu mare drag şi în acest an”, a declarat campionul mondial printre tineret, Oleg Nuţa. În cadrul Olympic EcoFest va avea loc tradiţionala cursă de alergări, iar Federaţia Sportului Şcolar va organiza diverse competiţii în orăşelul sportiv din zona plajei, transmite IPN.
Similare
RECOMANDĂRI