FMF va începe pe 20 martie pregătirile pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar
Sursa foto:fmf.md Vizualizari:

FMF va începe pe 20 martie pregătirile pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar

Federaţia Moldovenească de Fotbal a anunţat că echipa naţională de fotbal se va convoca pe data de 20 martie la Centrul de pregătire a selecţionatelor din Vadul lui Vodă. Componenţa finală, cu care vor fi abordate meciurile cu Feroe, Danemarca şi Israel va fi anunţată ulterior, la fel ca şi programul de presă al echipei, transmite MOLDPRES.

Selecţionerul echipei moldovene, Roberto Borodin, a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocaţi pentru primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

Cea mai mare pondere a jucătorilor convocaţi la echipa naţională o au fotbaliştii înmatriculaţi la clubul de fotbal Petrocub Hânceşti. În listă se află şase jucători - Ion Jardan, Sergiu Platica, Iaser Ţurcan, Andrei Cojocari, Alexandru Bejan şi Cristian Avram.

Echipa naţională de fotbal va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar pe 25 martie, la Chişinău, contra selecţionatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45.

Tot în luna martie echipa naţională va mai juca încă două meciuri de fotbal - pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 şi pe 31 martie, la Chişinău contra echipei naţionale a Israelului, de la ora 21.45.

Similare
RECOMANDĂRI