Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Înfrângere dramatică pentru selecţionata de fotbal în sală a Republicii Moldova

Înfrângere dramatică pentru selecţionata de fotbal în sală a Republicii Moldova. Tricolorii au cedat cu 3 la 5 în meciul retur, disputat acasă cu Azerbaidjan, dar le-au dat mari bătăi de cap oaspeţilor până la fluierul final al arbitrului.

Republica Moldova şi Azerbaidjan au făcut spectacol în preliminariile Campionatului European de futsal. Deşi au fost conduşi la un moment dat cu 3 la 0, tricolorii nu s-au dat bătuţi uşor. Mai întâi Laşcu a redus din diferenţă, dar oaspeţii şi-au păstrat avantajul de trei goluri după un autogol al lui Cojocaru. La 4 la 1 pentru azeri, tricolorii au jucat fără portar şi au marcat prin Nicolaiciuc. 

Oaspeţii au dus apoi scorul la 5 la 2, iar elevii lui Vladimir Vusatîi au refăcut diferenţa de două goluri prin Andrei Negara. 

Finalul partidei a fost dea dreptul dramatic. Echipa noastră a luat cu asalt poarta adversă, dar nu a reuşit să înscrie. În ultimele secunde, Andrian Laşcu a fost eliminat şi va rata meciul următor din preliminarii. Cel mai probabil nu va juca nici Cristian Obadă, care este accidentat. 

VLADIMIR VUSAÎI, antrenor, Republica Moldova: "Mie nu-mi este ruşine de prestaţia şi atitudinea băieţilor. V-am spus asta şi înainte de meci, le-am spus-o şi lor că au făcut faţă. A lipsit un jucător de bază, iar acum am primit şi caronaşul roşu şi va mai lipsi unul.  Mulţi spun că un jucător nu decide nimic, voi pur şi simplu nu vă închipuiţi ce înseamnă atunci când lipseşte un jucător". 

SERGIU TACOT, jucător, Republica Moldova: "Sigur un gust amar, fiindcă, din aceste partide eram obligaţi să luăm puncte, fiindcă am meritat, dar asta este soarta noastră, să trecem prin greu, nimic nu ne iese uşor. Dar aş vrea să mulţumesc grupului şi-au dat tot pe teren". 

Pe 9 aprilie tricolorii vor evolua în deplasare cu Grecia, iar pe 13 aprilie vor găzdui selecţionata Slovaciei. Pentru a se califica la turneul final al Campionatului European din 2022, echipa de futsal a Republicii Moldova trebuie să învingă în ambele partide.
Similare
RECOMANDĂRI