Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, miercuri dimineaţă după ora 6:00
Sursa foto:digi24.ro Vizualizari:

Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, miercuri dimineaţă după ora 6:00

Organizatorii de la Australian Open au anunţat ora de începere a meciului de tenis dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, din sferturile de finală ale competiţiei. Cele două jucătoare se vor înfrunta miercuri, 24 ianuarie, nu mai devreme de ora 06:00.

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, după ora 06:00, cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale Australian Open.

Această întâlnire este a treia pe Rod Laver Arena. Ziua va fi deschisă, la ora 02:00, de celălalt meci din sferturile feminine, Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21 - Madison Keys (SUA), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.

Va urma, după ora 04:00, meciul din sferturile masculine, dintre sud-coreeanul Hyeon Chung, locul 58 ATP, şi americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP.

Ziua se va încheia cu sesiunea de seară, în care se va desfăşura, de la ora 10:30, partida dintre elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, şi cehul Tomas Berdych, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 19.

Halep este pentru a treia oară în sferturi la turneul de tenis din Melbourne, cea mai bună performanţă a carierei la primul turneu de Grand Slam al anului. A mai reuşit această performanţă în 2014 şi 2015.

Pliksova este una dintre cele trei jucătoare care o poate detrona pe Simona Halep din fruntea clasamentului WTA. În cazul în care va pierde în sferturi, Pliskova nu trebuie să câştige turneul, iar Wozniacki sau Svitolina să nu ajungă în finală pentru ca Simona să-şi poată păstra primul loc în clasamentul WTA la finalul turneului, scrie digi24.ro.

 

Similare
RECOMANDĂRI