Milsami a învins-o în deplasare pe Sheriff
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Milsami a învins-o în deplasare pe Sheriff

Milsami este noul lider al Diviziei Naţionale. Asta după ce a bătut-o pe Sheriff, la Tiraspol, cu 1-0, transmite IPN.

Mihai Plătică a marcat singurul gol în minutul 17, iar în minutul 47 a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. „Consider că am meritat victoria. Felicit jucătorii pentru efortul depus”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

Milsami şi Sheriff au un punct avans faţă de Sfântul Gheorghe, care a remizat pe terenul lui Petrocub Hînceşti, scor 2-2. Vadim Gulceac şi Ion Jardan au marcat primele goluri pentru Petrocub, dar echipa antrenată de Lilian Popescu s-a mulţumit doar cu o remiză. Pentru oaspeţi au punctat Sergiu Istrati şi Miroslav Mazur.

Remiză şi la Chişinău în confruntarea dintre Zimbru şi Dinamo-Auto. „Galben-verzii” au condus din minutul 30 după golul lui Radu Scoarţă, dar au fost egalaţi în ultimele secunde, când a punctat Valeriu Macriţchii.

La Orhei, Speranţa a dispus de nou-promovata Codru Lozova, cu 2-1. Maxim Iurcu a deschis scorul în minutul 29, dar Arcadie Rusu a egalat în minutul 92. Speranţa a smuls până la urmă victoria dintr-un penalty dictat de arbitrul Iurii Covtun. Acelaşi Iurcu a înscris şi Speranţa a urcat pe locul 4 în clasament.
Similare
RECOMANDĂRI