Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Motivul din spatele deciziei
Vizualizari:

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Motivul din spatele deciziei

Simona Halep a anunţat că nu va participa la această ediţie a turneului de la Wimbledon.Sportiva a explicat că a luat cu greu decizia, însă a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării la gambă, scrie Digisport.ro.

„Cu tristeţe anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului.

Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat şi Roland Garros din cauza aceleiaşi accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental.

Simona Halep s-a accidentat la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma. Din cauza problemelor medicale, sportiva din România a ratat turneul de la Roland Garros. Revenirea pe teren a Simonei Halep era programată chiar pentru săptămâna precedentă, la Bad Homburg, dar accidentarea nu i-a permis să joace. 

Sportiva clasată pe locul trei în ierarhia mondială a tenisului feminin a sperat că situaţia sa medicală se va ameliora până pe 28 iunie, când este programat startul competiţiei de la Wimbledon, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat.


 

Similare
RECOMANDĂRI