VIDEO. Şedinţă comună a federaţiilor de fotbal din Republica Moldova şi România. Ce au stabilit cele două foruri fotbalistice
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Şedinţă comună a federaţiilor de fotbal din Republica Moldova şi România. Ce au stabilit cele două foruri fotbalistice

Vizita delegaţiei Federaţiei Române de Fotbal în Republica Moldova a continuat în această dimineaţă cu o şedinţă de lucru susţinută la Casa Fotbalului alături de o delegaţie a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

În cadrul întrunirii, oficialii au pus în discuţie aspecte care vizează dezvoltarea sustenabilă a proiectelor comune, inclusiv noile direcţii de colaborare stabilite în cadrul acordului de parteneriat dintre cele două foruri de profil, în anul 2019, se arată într-un comunicat al FMF.

De asemenea, a fost făcut un schimb de opinii cu privire la cooperarea în cadrul proiectele grassroots, turneelor pentru tinerii fotbalişti talentaţi, stabilirea unei colaborări între oraşele înfrăţite din Republica Moldova şi România, precum şi atragerea fondurilor prin proiecte investiţionale.  

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a subliniat importanţa dezvoltării dimensiunii sociale a fotbalului şi contribuţia ramurii sportive în societatea europeană.

Din partea FMF au participat preşedintele Leonid Oleinicenco, prim vicepreşedintele Mihai Anghel, secretarul general Nicolae Cebotari, vicepreşedintele Dragoş Hâncu, directorul executiv Adrian Ixari, directorul tehnic Serghei Butelschi, directorul Şcolii de antrenori, Dănuţ Oprea, managerul proiectului Fotbal în şcoli, Diana Bulgaru şi juristul proiectelor internaţionale, Sorin Mihail.

La eveniment au mai fost prezenţi secretarul de stat al MECC, Ivan Gheorghiu, şi ex-ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Corneliu Popovici. 

Pentru ziua de astăzi, oficialii celor două federaţii vor vizita mai multe localităţi din Republica Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI