ZdG. Republica Moldova fără Zimbru şi Chişinăul fără fotbal. Jucătorii au fost anunţaţi să-şi caute alte echipe
Sursa foto:Zdg.md Vizualizari:

ZdG. Republica Moldova fără Zimbru şi Chişinăul fără fotbal. Jucătorii au fost anunţaţi să-şi caute alte echipe

Zimbru Chişinău, multiplă campioană şi câştigătoare a Cupei Moldovei la fotbal, riscă să nu participe în sezonul următor al Diviziei Naţionale. Jucătorii au fost anunţaţi să-şi caute alte echipe, iar conducătorii nu oferă informaţii despre viitorul clubului, scrie ZdG.md.

Totodată, în decembrie 2017, clubul din strada Butucului a fost obligat de instanţa de judecată să plătească o datorie de 52 de milioane firmei de la care a închiriat baza sportivă de-a lungul anilor, scrie sursa citată.

Fără Zimbru în Divizia Naţională?

Un semnal de alarmă public a fost tras luni, 4 februarie, de către Alexandru Onica, fotbalist al echipei „Zimbru” în sezonul trecut. Acesta a declarat pentru site-ul moldfootball.com că echipa ar fi în prag de faliment. „Din câte cunosc eu, echipa Zimbru în Divizia Naţională nu va fi. Din câte mi s-a spus, Zimbru este falimentat. Ştiu că fiecare fotbalist trebuie să-şi caute desinestătător o altă echipă”, a declarat mijlocaşul.

Şi alţi jucători care au evoluat pentru galben-verzi în sezonul trecut şi-au luat adio de la Zimbru şi şi-au găsit alte echipe sau sunt în căutarea unor noi angajamente. Aceştia au fost anunţaţi de conducerea clubului că îşi pot rezilia contractele cu Zimbru pe cale amiabilă.

Surse din cadrul clubului ne-au comunicat că ar putea fi păstrate echipele de copii şi juniori, dar nu şi echipa mare, care a evoluat până acum în Divizia Naţională.

Victor Daghi, ofiţerul de presă al FMF ne-a declarat că Zimbru încă nu s-a înscris pentru noua ediţie a campionatului, care va începe în această primăvară, dar că termenul de depunere a dosarelor încă nu a expirat.

„Acum merge procesul de licenţiere şi totul va fi clar doar spre sfârşitul lunii februarie. Cluburile care vor să participe în noua ediţie a campionatului Moldovei trebuie să aducă documentele până la sfârşitul lunii februarie. Mai au la dispoziţie aproape o lună. De obicei echipele vin pe ultima sută de metri. Acum vedem şi noi prin presă ce apare, dar aşteptăm să vedem cum derulează evenimentele mai departe”, ne-a comunicat Daghi.


Continuarea o găsiţi aici.

Similare
RECOMANDĂRI