Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Gala premiilor TVR MOLDOVA „Români pentru Români” este la a doua ediţie

Nouă personalităţi care s-au remarcat pentru merite deosebite în domenii precum artă, educaţie, cultură şi istorie s-au ales cu trofee şi diplome din partea TVR Moldova în cadrul Galei anuale „Români pentru Români”.

Premierea a avut loc în cadrul Galei TVR MOLDOVA „români pentru români” care este la cea de a doua ediţie.

TVR MOLDOVA a acordat nouă distincţii pentru performanţă. Cei care au chemat în scenă premianţii au fost jurnaliştii TVR de peste Prut.
S-a acordat premiul pentru Promovarea Limbii Române; pentru Promovarea şi Restaurarea Patrimoniului Cultural, pentru Cooperare România – Republica Moldova. S-a premiat performanţa în Educaţie, în Afaceri, Excelenţa în Artă, Promovarea Istoriei Neamului şi distincţia Diaspora. A fost oferit şi Premiul Special TVR MOLDOVA.

Sala a fost plină iar spectatorii au aplaudat pentru cei care s-au ales cu distincţii pentru meritele deosebite. Evenimentul este unic pentru spaţiul cultural din Republica Moldova.

TVR Moldova a revenit peste Prut după şapte ani de absenţă forţată. În prezent, postul de televiziune se bucură de o încredere deosebită din partea cetăţenilor, dar şi a autorităţilor.

Atmosfera a fost încinsă de zeci de interpreţi de pe ambele maluri ale Prutului: Dida Drăgan, Gabriel Dorobanţu, Basarabeanca, Nelly Ciobanu, Akord, Cristina Croitoru, Irina Rimes, Formaţia Catharsis, Alex Calancea Band, Fraţii Advahov, Guz. Gala TVR MOLDOVA - „Români pentru români” s-a încheiat cu un recital de excepţie susţinut de Randi. 
Similare
RECOMANDĂRI