Paul Surugiu, destin închinat muzicii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Paul Surugiu, destin închinat muzicii

Se dăruieste întru totul muzicii, iar piesele sale ajung la inimile multora. Prin cântec şi emoţie a cucerit publicul de pe ambele maluri ale Prutului.

Ne-a obişnuit cu spectacole măreţe şi cu săli arhipline, fiind mereu deschis să vorbească despre ce-l impresionează şi inspiră. Aseară, Paul Surugiu a revenit la Chişinău în cadrul seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, iar admiratorii au avut ocazia să-l redescopere pe Fuego într-un dialog direct.

Cu un repertoriu impresionant şi zeci de premii în palmares, Fuego a cântat pentru public ani la rând şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi solişti români. Pentru Paul, acasă e locul unde îl aşteaptă fanii, în care este primit cu braţele deschise şi unde se vorbeşte şi se simte... româneşte. Tot româneşte a simţit şi publicul basarabean, care a dansat pe ritmurile frumoaselor piese de dragoste ale interpretului. Despre publicul de la Chişinău, Fuego spune că este unul cu totul şi cu totul special, un public de spectacol. 

Considerat unul dintre cei mai romantici interpreţi din România, Fuego şi-a deschis sufletul în faţa spectatorilor. Fanii de peste Prut au avut inedita ocazie să-i admire câteva dintre picturile artistului, pe care le-a adus la Chişinău în premieră. Admiratorii au putut să discute pe îndelete, să ia autografe şi să facă fotografii. În sală l-au aşteptat ca de fiecare dată oamenii dragi sufletului şi colegii de scenă din Republica Moldova, printre care Zinaida Julea, Nicolae Dabija, Mihai Ciobanu şi Maria Stoianov - oameni cu care interpretul a legat prietenii.

Încântaţi şi fericiţi, aşa s-au simţit spectatorii care au venit cu drag la această întâlnire. "Paul este artistul complet care ştie să cânte frumos, să compună melodii şi poezii frumoase. Este un om de o rară bunătate, un coleg minunat. Cu Paul ne-am împrietenit, iar prietenia durează deja ani buni", a mărturisit Zinaida Julea.Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii din spaţiul românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. La întâlnirile anterioare, au bucurat cu prezenţa spectatorii de la Chişinău nume notorii precum: Ştefan Bănică, Dida Drăgan, Constantin Chiriac, Nicu Alifantis şi alţii.

Similare
RECOMANDĂRI