VIDEO. Ducu Bertzi este invitatul seratei culturale "Întâlnirile TVR MOLDOVA" din 27 noiembrie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Ducu Bertzi este invitatul seratei culturale "Întâlnirile TVR MOLDOVA" din 27 noiembrie

Interpretul Ducu Bertzi vine la o întâlnire cu publicul de la Chişinău în cadrul proiectului "Întâlnirile TVR MOLDOVA", pentru a vorbi despre secretele unei cariere în muzică, despre dragostea pentru folk, dar şi alte pasiuni. Evenimentul va avea loc la data de 27 noiembrie, ora 18:30, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale”.

Îndrăgit pe ambele maluri ale Prutului, Ducu Bertzi şi-a făcut debutul în muzică în 1973, când a câştigat primul premiu la un festival de muzică şi poezie. În 1976 a evoluat în cadrul unui spectacol al Cenaclului Flacăra. 

În peste 30 de ani de activitate a susţinut peste 4.000 de spectacole. Numai cu Cenaclul Flacăra a susţinut peste 1.300 de spectacole. A cântat aproape în fiecare colţ al României, iar din 1998 a început turneele în străinătate. La Chişinău, îndrăgitul Ducu Bertzi va vorbi despre corzile chitarei sale, copilărie, familie şi cariera muzicală.

În program:
- Interviu 
- Dialog direct cu publicul 
- Recital Ducu Bertzi
- Şedinţă foto şi sesiune de autografe 



Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitaţii speciali ai proiectului au fost actriţele Maia Morgenstern şi Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul şi muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego, prezentatorul TV Virgil Ianţu, omul de teatru şi film Ion Caramitru.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.
Similare
RECOMANDĂRI