Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. „Întâlnirile TVR MOLDOVA” prezintă: Dida Drăgan, vocea de flacără a rock-ului românesc

La 27 mai, ora 18:30, în incinta Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” va avea loc o nouă ediţie a proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, eveniment menit să realizeze un pas pe drumul cunoaşterii reciproce prin artă, al regăsirii şi împărtăşirii valorilor şi viziunilor culturale.

Invitatul special al evenimentului este Dida Drăgan, una dintre cele mai populare artiste din anii '80, solistă vocală şi autoare de versuri din România. Cu o voce non-conformistă, Dida Drăgan este una dintre divele generaţiei de aur a muzicii româneşti. O artistă cu o forţă incredibilă pe scenă, care reuşeşte să capteze imediat atenţia publicului. Dida Drăgan are o carieră de invidiat în spate şi a câştigat numeroase premii de prestigiu de-a lungul anilor. Mai este numită „Vocea de flacără a rock-ului românesc”, a cântat pe cele mai mari scene ale lumii şi a câştigat festivaluri muzicale pe mai multe continente.
 
Regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu va modera spectacolul care se va desfăşura sub forma unui interviu – serată de creaţie. Spectatorii vor fi încurajaţi să adreseze întrebări interpretei şi să formeze astfel o conexiune artistică.
 
În program:
  • Recital Dida Drăgan;
  • Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Dida Drăgan;
  • Întâlnire cu admiratorii, şedinţă foto.
Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău.
 
Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.
Similare
RECOMANDĂRI