Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Legendarul Ducu Bertzi a cântat pentru publicul de la Chişinău

Muzica folkistului Ducu Bertzi a răsunat la teatrul Satiricus din Chişinău. Discuţiile de suflet şi muzica profundă a marelui artist din România au adunat o sală plină de spectatori. Publicul de la Chişinău a aşteptat această reîntâlnire de suflet cu cavalerul folkului românesc.

Ducu Bertzi a fost întâmpinat cu aplauze şi admiraţie de către publicul din sală. Artistul revine de fiecare dată cu cea mai mare plăcere la Chişinău. Aici are mulţi prieteni, iar provocarea de a sta faţă în faţă cu admiratorii creaţiei sale, a primit-o cu mare drag.

Folkistul, care nu se desparte de chitara sa, a ţinut să ne vorbească despre primele sale întâlniri cu publicul din Basarabia.
Oamenii au aşteptat mult timp această întâlnire de suflet cu cel care le-a oferit ani la rând muzică bună. Unii spun că muzica artistului le provoacă amintiri şi se regăsesc în melodiile lui Ducu Bertzi.

Proiectul "Întâlnirile TVR Moldova" aduce în faţa publicului basarabean personalităţi de referinţă ale culturii din spaţiul românesc. Printre invitaţii speciali ai ediţiilor precedente se numără actriţele Maia Morgenstern şi regretata Stela Popescu, managerul de teatrul Constantin Chiriac, interpretul şi muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego, prezentatorul TV Virgil Ianţu şi omul de teatru şi film Ion Caramitru.
Similare
RECOMANDĂRI