Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Ştefan Bănică vine la „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. „Vă aştept să discutăm despre cariera şi viaţa mea”

Ştefan Bănică este artistul cu un public variat, iar concertele lui adună de la copii, tineri şi până la părinţi şi bunici. Este unul dintre cele mai cunoscute nume din România, un adevărat brand în showbizul de peste Prut. Fiind şi una dintre personalităţile de referinţă din spaţiul românesc, Ştefan Bănică a fost invitat la cea de-a şasea ediţie a proiectului cultural Întâlnirile TVR MOLDOVA.

Publicul de la Chişinău va avea oportunitatea de a se întâlni cu actorul, compozitorul şi interpretul român Ştefan Bănică, pe data de 29 mai, ora 18:30, la Teatrul Municipal „Satiricus I.L. Caragiale”
 
Gazda evenimentului va fi şi de această dată regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu, iar serata de creaţie se va desfăşura sub forma unui interviu. Publicul de la Chişinău va putea adresa întrebări îndrăgitului interpret Ştefan Bănică.
 
Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.

Mai multe informaţii despre eveniment aflaţi pe pagina de Facebook. De asemenea, despre proiect puteţi să aflaţi mai multe la această adresă. 


Sursa foto: Facebook/Ştefan Bănică
 
Ştefan Bănică Jr. este cântăreţ de muzică uşoară, rock, prezentator, moderator, actor de film şi teatru. Este fiul celebrului actor Ştefan Bănică (senior) şi al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. În cei peste 30 de ani de carieră a reuşit să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. A susţinut mii de concerte şi a stabilit adevărate recorduri.

Ştefan Bănică Jr. a jucat în numeroase filme de cinema şi televiziune, „Liceenii” fiind unul dintre cele mai populare filme din istoria cinematografiei româneşti.
 


 Sursa foto: Facebook/Ştefan Bănică


 Sursa foto: Facebook/Ştefan Bănică


 Sursa foto: Facebook/Ştefan Bănică


 Sursa foto: Facebook/Ştefan Bănică
 
Similare
RECOMANDĂRI